Asil Nadir İlkokulu

Vizyon: Asil Nadir İlköğretim Okulu tüm öğrencilerini yüksek etik, sosyal ve akademik standartlara sahip, sürekli ve etkin öğrenen, ulusal ve uluslar arası toplumların değerli bireyleri olarak yetiştirmeyi ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olmayı vizyon olarak benimsemiştir. Eğitim anlayışımız sadece bilgi vermek değildir, öğrenci merkezli demokratik ve etkin bir okul anlayışını benimseterek öğrenmeyi öğretmektir.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaç, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda evrensel düşünen olayları neden - sonuç ilişkisi içinde sorgulayan kendini ve çevresini tanıyan, yapıcı, yaratıcı, üretken, girişimci bireyler yetiştirmek. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ile donanmış, araştırmacı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 18.00
Isınma: Jeotermal
Servis Bilgisi: 6 adet servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning

Telefon - (232) 2591114

WEB - https://balcovaasilnadirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Korutürk Mah. Kestane Sokak. No3 Balçova İzmir

Derslik :-3

Yerleşim Yeri - Balçova-İzmir

Adres - Korutürk Mah. Kestane Sokak. No3 Balçova İzmir

Ulaşım Okulumuz Balçova Kipa AVM otobüs durağı ya da Balçova Otobüs Son Durağına 5 dk.yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık : 10 km. İlçe merkezine uzaklık : 1 km.